Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom

Kom,

sånger
kom,

solnedgång

över fältet


du glimmar i ett hav
av böljande raps

tanken på din stund
i juni

gör min krokiga vinterväg

solklar

alldeles rakt

färdas vi



nu är styrkan i mina ben
tillräcklig

så kom,

ljus och lin
i hår och

i mitt öga

glimmar fältet
när jag kastar mig ut

på ivriga ben,


inte längre lika,

förfrusen;

svag


kom




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-18 22:26



Bookmark and Share


  Nanna X
tänker på en skiva av Prince: Come
din text är lika stark men kyskare
2011-04-18

  firefire
fin och härlig känsla i denna !
2010-05-31

  karenina VIP
tycker om den mjuka och fina rytmen i denna
2010-05-10

  Christine Sabel
Åhh så fin, den kändes verkligen
2009-10-23

  Elaine.S VIP
Liv, lust och längtan, det är de orden som kommer för mig när jag läser din dikt. det känns bra:))
2009-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt stark dikt!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon