Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till llalle PUH


Bara en dröm

Furstlig behandling fick du

men för trött för att ta ett hanetag

och som svar på min info om min obotliga sjukdom

fick jag orden

VÄLKOMMEN I KUBBEN

nEJ I DEN DELTAR INTE JAG

BITTERHETEN FÅR DU  BEHÅLLA SJÄLV

DU KAN ÅTERSÄNDA  TABETTBÚRKEN DU STAL

OCH GISSA OM DET RANN OM ALLT FRÅN

FRYSEN DU STÄNGT AV

MÅNGA KILO MAT TOTALT FÖRSTÖRT.

Vi är inte vänner längre-

Det var bara en  vacker dröm.

Otacksamma egoister är inget som intresserar mig-




Bunden vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 704 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-19 00:03



Bookmark and Share


  LassO
ruskigt
2009-10-27

  Gunilla VIP
SÅ SVÅRT !
Bli så sviken,
när man är som skörast
och som bäst behöver
allt stöd man kan få.
Att då,
"rycka undan kryckan",
"såpa golvet"
och välkomna till "klubben"
handlar tyvärr inte bara om
egoism
utan om något mycket värre!
Kramar dig!
"Tänker" på dig!
2009-10-22

  Eva Langrath VIP
Tröstekram och egosister klarar man sig bäst utan,
2009-10-19

    ej medlem längre
Tröstekramar i tusental...
2009-10-19

  kärleks ängel
Det gör ont, men denna person var inge riktig vän!!!
2009-10-19

  Eaglemountains VIP
Att det finns sådana sk människor som säger sånt, de som inget samvete har, de som inte vill hjälpa till. Jag blir både rörd och arg när jag läser detta. Vissa förtjänar inte att kallas vänner. Vilken skitstövel!

Kram
Ted
2009-10-19

    sunnanvind
Det här gör så ont så ont att läsa..kramar dig o tröstar!
2009-10-19

  glittertindra
svek kan komma från den man minst anar... ont gör det, mycket ont, men man lyckas alltid gå vidare när det händer...
2009-10-19

  * Ammi *
men kära vännen vad är det som har hänt? detta är du väl inte förtjänt av? nu blir jag riktigt ledsen .. lugn och ro är väl vad du behöver.
kärste nån, det gör ont att läsa, önskar allt vore ett missförstånd
stor kram
2009-10-19

    eva m h
Verkligen tråkigt Ulla!

Kram!
2009-10-19

  Bibbi VIP
Står med Dig också i detta och sörjer över att Du blev sviken. Må Du i gengäld få möta ny, äkta och varaktig trofasthet från någon annan. Det är min önskan och bön.
Kram.//Bibbi
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP