" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vålkommwn i klUBBEN " som man bäddar får man ligga"




Ingen att skylla på......

ensamhetens

sjukdom

FICK

MIG PÅ FALL

Har nyktrat till

med vännernas hjälp

T A C K

 




Bunden vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-19 09:22



Bookmark and Share


  jörgen g
Varma applåder och ett stort grattis!
2010-01-08

  Gunilla VIP
Ibland behövs ensamheten,
hur smärtsam den än tycks vara.
Ibland behövs vännerna,
då delad smärta, sorg, och ledsamheter
lättar och klaras av att bära.
Vänner, som inte sviker som kanske bara
för stunden håller sig i bakgrunden,
avvaktar "rätt" tid att närma sig.
Dessa vänner är guld värda!
"Suger åt mig" av dina generöst
förmedlade insikter!
TACK ULLA!
2009-10-22

  Annie b'larsson VIP
Det kanske inte finns någon att skylla på, men man kan få vara arg ändå. Jag brukar ge Gud skulden för det mesta. Han brukar kunna ta det. Kraaaaaaaaam!!
2009-10-20

  Eva Langrath VIP
Kramar i mängd till dig min vän
2009-10-19

  Bibbi VIP
Kramar i massor!
2009-10-19

  walborg
Du är så fin Ulla när Du delar med Dig även när Du tagit emot livslust från Dina goda vänner som vill se Dig ofta här på sidan!!!
Kram från Walborg
2009-10-19

  Myself
vänner är en rikedom som slår allt annat,skönt att du fick hjälp!
2009-10-19

  glittertindra
jo, det är en sjuka denna ensamhet... botas bäst med vänner.. :)
2009-10-19

  Eaglemountains VIP
Ingen kan föreställa sig hur Du har det, min vän. Men jag tänker på Dig, varje dag, och tack själv, min vän, för alla fina ord Du gett mig. Du är och har varit en sann vän.

Kramar om!

Ted
2009-10-19

    ej medlem längre
alkoholen är ormen som äter upp möjligheternas frukt.
vi människor måste se varann. då kan vi helas.

kämpa på. vatten är livets dryck!
2009-10-19

    sunnanvind
Hej Ullavännen! Glad att se dig här! Du vet att jag tänker* på dig och vet du, en tulpanbukett i många färger skickar jag dig!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP