Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelser under meditation




DRÖMRESAN

 

I drömmen jag är på en magisk strand

där vågorna smeker mot vitaste sand

Natten är varm och jag känner mig säll

stjärnorna tindrar på sammetsblå päll

 

Till trummor jag dansar en barfota dans

i tempo så vilt att jag hamnar i trance

Trummandet blandas med vågornas brus

jag uppfylls av sinnligt lycksalighetsrus

 

Jag skymtar en eld invid vattnets bryn

ser gnistor som kastas högt upp i skyn

Eldtungor dansar sveper och slickar

ett fyrverkeri som drar till sig blickar

 

En plats fylld av lycka, stillhet och ro

just här vill jag vara, här vill jag bo

Platsen dock tillhör drömmarnas värld

man kan endast nå dit via sinnets färd




Bunden vers (Rim) av Yvonne
Läst 690 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-19 10:33



Bookmark and Share


  Hans Christian
Underbart! Ett melodiskt flöde av rimmande ord, som framkallar bilder o berör. Bravo.
2009-11-23

  Michaela Dutius
Underbart vackert beskriver du så att man nästan kan ta på din längtans mål....ibland är platser man besöker i dröm och längtan de verkligt verkliga
2009-10-31

  erkki
Vad fint! Man riktigt ser det framför sig. Inte konstigt om du känner dig lite stel. Du drömde ju inget om stretching!
2009-10-20

  Bodil Sandberg
Men gud så underbart!!vilken hisnande skön poesi..så stämningsfullt och förtrollande vackert skrivet!!varm applåd!!

jag är så glad att du är tillbaka!!!!
2009-10-19

  ULJO
Fin poesi med vackra rim.
2009-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt snyggt rimmat.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne