Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom, svettas med mig


gör så det ångar

du vet




mellantid

bus


skratt


vårt







Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 12:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, lite fragmentariskt

och låt mig srkiva "internt"
Men den har säker något läsvärde
då avses så den som denna text riktar
sig till
givetvis
2009-10-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Helene!

Verkligt livsbejakande! Hälsar Fredrik
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma