Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar dig

Drömmen om att rulla runt i dina lakan är lika vacker som förut
Inget har förändrats
Inget har förändrats, inte ens du
Du har bebott dig i mina tankar
Dem trivs att tänka dig
Du följer mig med varje steg som jag tar i hopp om att finna dig
När jag sover
Då lever du
När jag sover så lever du mina drömmar
Jag har inte plats för något annat än just dig
Det bodde så mycket inuti mig
Men det försvann när jag såg dig
Då du gjorde intrång i mitt revir
Jag som trodde att det bodde så mycket i mig
Så mycket att sånna som du aldrig skulle få plats
Men i fem års tid
Men i fem års tid har varje ögonfrans jag hittat på min kind önskat mig dig




Bunden vers av sistersurround
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra i sin klarhet.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround