Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen av glas.

Mannen av glas
hälsar med ett snett leende
han är till ytan glansande och härdad.
men när någon
kommer mannen av glas för nära
blir han lätt besvärad.

Mannen av glas
lutar sig bekvämt mot väggen
låtsas att han inte ser henne gå
med killen som tar hennes hand.
Sprickorna i mannen av glas,
växer sig inåt då.

Mannen av glas
låter sig tystas av alkoholen
och hoppas på bättre tider
Han skrattar högst av alla
går hem sist
och salten i såren svider.

Mannen av glas
lagar sina spridande sprickor
med alkoholens lindrande förmåga.
Men när mannen av glas
vaknar och nyktrar till
så önskar han att han kunde våga.




Bunden vers av eggshells
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells