Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstens mörker kan tränga in även i det ljusaste av rum...


En tår av is.

Under stjärnklar himmel, ligger jag på frostig mark.
Det vassa, torra gräset gnistrar omkring min frusna kropp.
Mina lungor fylls av kyla
för att sedan tömmas ut i nattens mörker i ett svagt, vitt moln...
och jag önskar inga fler andetag.
En längtan efter döden har ännu en gång slagit sig till ro inom mig
och jag känner starkt
hur jag just förlorat allt hopp om frid, och ren kärlek i detta liv.
Kalla tårar faller ner från blå ögon.
Sorgen över att ha förlorat något jag aldrig riktigt haft,
är mer påträngande än någonsin.
Ensamheten ekar högt i nattens väldighet.
Och om någon hade funnits mig nära nu
så hade denne någon kunnat höra hur mitt hjärta stannade upp
i just denna stund.
En sista tår rullar sakta ner och fryser till is på kall kind.
Mitt hjärta har stannat,
för att aldrig slå igen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Caroline_Darkness
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-20 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline_Darkness