Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.vridet




Jag stängde in en geting i ett glas och kollade hur länge den skulle överleva,


andades för att känna livet,




Försökte lära mig men det ville inte tiden.

Så nu står vi här mitt inre och mitt yttre på ruta ett igen,

mer förvirrade än innan


som att vi aldrig lärde oss.


Alla skratt blev plötsligt tårar

och jag ville inte känna mer,


så jag slutade tvärt!



Välte glaset och släppte getingen fri.


inte fan kväver jag för nöjes skull,


det gör jag ju bara omedvetet,


det vet ni ju redan.


eller hur mina hjärtan..





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP