Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar


En kväll fylld av glädje och värme

Högt över trädens grönska
uppe i de italienska bergen
i det mjuka kvällsmörkret
med våra italienska vänner

Luften hög och ren fylld av pinjedoft
vinet i en vacker kruka
på bordets rutiga duk
Skrattande gammalmormor
med trötta fötter i nedgångna filttofflor
Tjänstvillig son
serverade överdådig pasta
med djärva glädjefyllda operatoner
Långt därnere hördes svagt havet slå
mot granitklippans djärva stup

En get stod bunden vid olivträdet




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-20 08:42



Bookmark and Share


    Maria Malm
En trevlig bild du målar upp.
2009-10-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Ett verbalt smycke och vykort. Hälsar vännen Fredrik
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors