Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oönskade barnet

-Faans djävlars helvete!!!
Det kan inte!
Det får inte vara sant!
Vad är det för djävla skit som börjat växa i mig?

Inget djävla barn skulle få förstöra hennes liv nu
hon har vant sig med platsen som den mest betydelsfulla
hon använder alla medel för att nå det hon vill
omtalat vacker och vet om det själv
ett barn skulle förstöra allt

men..
nu är det ett barn som växer inuti henne
hon försöker allt hon kan
hon hoppar från stegar
hon hoppar från träd

men barnet blir kvar
det går inte att bli av med barnet

barnet känner, hör och förstår
som bara ett barn kan göra
han ligger där i det svarta
och håller sig kvar
för att överleva
i en kropp som hatar honom

till slut går det inte längre
pojken kommer ut
alldeles för tidigt
kanske kämpade sig han ut
för att överleva
kanske tvingades han ut
kanske både och

pojken är mycket liten
och får börja sitt liv på avdelning för tidigt födda barn




Fri vers av RogerIvan
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 17:10



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
oj den här KÄNNS kan jag lova..så tragiskt när ett barn är oönskat..förvisso förstår man att när det inte ÄR planerat så ..ja..kan det bli som en chock..men..tragiskt

EN MYCKET STARK TEXT
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan