Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvaret.

vi vittrade vittnen till övervåld
ett kärlekens väsen på väg bort
att försöka dra sig till minnes
i skapelsens rondell gick jag i pappas fotspår

vi delar på en outtömlig resurs
en rädsla som håller oss från att nudda marken
vaken är jag
tills det börjar igen




Fri vers (Fri form) av AlaskaPollock
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock