Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är som en fortsättning till texten ''svärden i ryggen och greppet i mungipan''. Den här handlar om en flicka.


Ögat i handen ser dig

Bandaget satt hårt om handen, hon ville inte att det skulle ramla av. Det var hennes eget fel, men hon levde helst i sin synd utan att behöva se det, ögat som alltid finns där, som plågar henne.

Tre skadade vänner, var hennes fel. Men det var länge sen nu.

Ögat var hon tvungen att använda, men vad det kunde göra och vad det skulle göra i framtiden ville hon inte vet, inte nu.




Fri vers av sweetdevil_momo
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 10:37



Bookmark and Share


  tatjana
väldigt fin malin <3
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

sweetdevil_momo
sweetdevil_momo