Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är minst lika mycket tillägnad Gud.


Du och jag

När du är glad skrattar jag.
När du är ledsen gråter jag.
När du är du så älskar jag dig.

För att bli stark måste
måste du kunna bli svag.

När du skrattar så är jag glad.
När du gråter så är jag ledsen.
När du älskar så kan jag vara jag.

För att bli stark
måste jag kunna bli svag.

Jag älskar dig mamma.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 536 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-22 00:11



Bookmark and Share


  Visitor
Jag tycker att du lyckas på ett mycket pricksäkert sätt beskriva en sund relation, där det finns både empati och ömsesidigt beroende. Något som börjar bli ovanligt i takt med att individualismen utrotar alla djupare relationer.

Som grädde på moset är den dessutom väldigt vacker och berör på ett starkt sätt. Av mig får du högsta poäng.
2009-10-25

  Grubbelmia
Jo du har så rätt, och du formulerar dig så väl... Vackert och samtidigt skört. Kram /Grubbelmia
2009-10-24

  Frökenfanny
sött :)
2009-10-22

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert och kärleksfullt formulerat!
En fin hyllning till en älskad mor och våran Skapare!

APPLÅD!
2009-10-22

  Bibbi VIP
Helt underbar Samuel.
Du får mig att både gråta och skratta.
Applåd och bokmärke!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander