Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brott och straff

Spara pengar - panta burkan
tänkte blåklintarna
och Jimmy fick sin intervjuv publicerad

Nu kan inte Klaric klaga på deprissioner
hos han som driver "aftonblaskan"
som nu riskerar fängelsestraff

Hets mot folkgrupp är ett allvarligt brott
tänker jag,
jag tänker att det bara var en politisk ideologi
från ett parti som förnekar främlingsfientlighet




Fri vers av KevinBroberg
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg