Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få vara jag, just nu

Att få vakna
om igen
din hud mot min

Att få säga
orden
självklarheten

Komma hem
armar runt om
tryggheten

Väntan
i frånvaro
känna närvaron

Jobba
sida vid sida
samhörigheten

Kärleken
livet
ögonen




Fri vers av Mona*
Läst 513 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-22 18:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jobba
sida vid sida
samhörigheten
Kärleken
livet
ögonen

Att bara vara
åtskillda
i dualitet
solidariskt
bära
varandra
in i hjärtat
2009-10-24

  Christine Sabel
Det är detta kärleken handlar om!
2009-10-24

  devilsangel
Mmm så mysigt...riktig kärlek, trygghet...så fint
2009-10-23

  noname_realmind
Enkel och full av kärlek. *tycker om*
2009-10-22

    eva m h
Vacker kärleksdikt
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*