Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Something blue

jag förväntar mig varma grässtrån
mot min handflata
men istället
ändras färg och jorden
den smulas från rötterna

jag vet inte när det hände, Johnny
för igår lekte jag
minns inte vad

du har också förändrats, Johnny
jag tror inte att du kan kväva mig (nu)
och sedan får du inte

knuten smälter, Johnny
rinner nedför mina armar
ungefär som blodet några rum tidigare
fast skönare

det ringer, Johnny
du säger hur livet är
och att allt betalas i (fitta och) guld
och att jag bara är damm/kol/aska
för att det är antingen eller och jag
jag är dammet/kolet/askan

men det är okej
trots att jorden smulas
och gräset vissnar under mina handflator
och du kan inte kväva mig

för jag har något bättre, Johnny




Fri vers av Agnieszka
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-22 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka