Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma ihåg och att ge

Att känna av
Att känna sig skör

Att ha höga krav
Är ej lika lent som smör


Man glömmer sin själ
Man återgår till det hårda

Slutar att må väl
och glömmer att vårda

Det jag nu vill ha sagt
Har legat och grott och varit på sin vakt.

Snälla låt vissna själar få ro
Ge dem en chans att får gro.

Se med dina inre ögon
och förstå

vem denna individ är...

Ej mer en tung börda hon bär.

Med kärlek och varma ord
fyller jag på denna JORD

Glädje och lycka
så att varjde dag vi världen kan smycka!




Övriga genrer av Maria Lauenstein
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 20:45



Bookmark and Share


  peter markurth
vacker
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein