Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick inspiration av när jag känner för att skriva- mitt i stormen. I ögat, där jag nu befinner mig, är det så lugnt, tyst och stilla, jag behöver inte få ur mig något.


Stormens öga


Världen stormar

Jag är stilla

Världen stormar

Jag står fast
---

När det stormar, då kan jag fly

Till böcker, dikter, låtar

Allt, som får mig att glömma

Natten - min bäste vän

Alla dessa tankar hon delar med mig

---
Jag står i stormens öga

Jag står fast

Jag står i stormens öga

Och jag har valet

Kliva bakåt, tillbaka till tryggheten

Stå stilla, låta andra bestämma

Eller

Kliva fram, in i en ny okänd värld




Fri vers av Loviza
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza