Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hjärtans bild




Jag har en kvinna,
som jag kallar min vän.

Men denna natt, dämpar jag mina tårar,
i ensamhetens tomrum.

Min längtan ser inget slut.

Saknar hennes närhet, så vid min sida,
hjärtat mitt har sån kramp.

Knappt det vill slå.

Hon skänker så,

Värme

Ömhet

Kärlek


Jag känner......

Hur hela min själ blommar så levande.

Men i denna natt vattnar jag,
min blomma med mina egna tårar.

Där saltet smakar så fyllt av,

Saknad

Längtan


Våra hjärtans bild......

Som dina händer skapat, gav mig om dagen,
har jag ramat in, med den finaste ram.

På nattduksbordet, lyser de om natten,
för två vilsna själar, som funnigt varandra.









Fri vers av JLindh
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-23 00:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vackert och gripande poetat. En extra applåd för de två sista raderna - som berör alldeles speciellt.
2009-11-02

    ej medlem längre
Ömt och vackert!
2009-10-23

  Svartsilver
så ömt och vackert.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh