Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två killar från byn där jag bor dog i en olycka sommarrn 2007, var av en av dom var en kille jag känt sedan barnsben. Nästan 2,5 år senare sitter jag och funderar över händelsen. Av egna själ återger jag inte olyckan som den egentligen var.


president

Längs vägen går två skuggor, fylld med promille och procent,
dom hade världen i sina händer, ikväll var dom president.
Ja, ikväll klarade dom allt, i den här stunden var dom odödliga.
Hur skulle dom se skillnad på det vettiga och det onödiga?
Ett broräcke vid motorvägen, ett maraton i balans.
Dom ostadiga benen kom från ingenstans.
Ingen talade om att modet skulle försvinna om en sekund,
hur skulle dom kunna ana att ett liv hade nått sin sista stund?
Ett skrik som tystnade när fallet nådde gångvägens cement,
sanningen är att döden tar vem som helst, även en president.




Bunden vers (Rim) av jagvarfeg
Läst 816 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-23 00:23



Bookmark and Share


  Kape
Välskriven text som fångar.

"Ett skrik som tystnade när fallet nådde gångvägens cement,
sanningen är att döden tar vem som helst, även en president."

Fenomenalt slut!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg