Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en dag

 

det kommer en dag
då det känns som om allt och alla gett upp
då det känns som om vad som helst

som därefter komma kan
bara kan bli värre

det kommer en dag
när jag helst vill lägga mig ner
anropa den stora tystnaden och säga
- rädda mig
kom
nu




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 879 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-23 19:50



Bookmark and Share


  kath
aj, aj vilka tangentmissar min kommentar bjuder på .. ber om ursäkt för dem och skyller på kylslagna händer denna höstmorgon :)
2009-10-24

  kath
Livets märkliga tillstånd.. att känna allt det vackra livet har i sig och samtidigt ötas av den förtvivlade insikten att detta vackra har en motsatts allt annat en vacker .. varför ???

Dina ord letar sig rytiskt såväl som bildmässigt i en kort text fra till livets kärna ... de berör mig ...tack!
2009-10-24

  wayward - taiga
att bara kliva över kanten en dag.. - vet inte om man kommer känna sig kontant eller skyldig, kanske det finns snubbar som står där, på andra sidan, som garderobiärer, från gävle, eller nånannanstansifrån, som vet hur de ska skriva in mig, eller hänvisa mig till att ta ett nytt friskt varv runt kvarteret..
2009-10-24

  Carola Zettergren
Jadå, sådan känner jag mig idag, jag råkade bara läsa dagens aftonblaska..sen var det kört, vem fasen ska rädda mig nu!
2009-10-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vet inte om du syftar på vår värld och om io så fall så kan jag bara instämma att man förundras över mycket galenskap.
2009-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Det kom en dag i mitt liv, för 25 år sedan då jag anropade Gud, och Han räddade mig.
2009-10-23

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger