Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var inte rädd för mörkret för ljuset vilar där. Vi se ju inga stjärnor där intet mörker är. - Erik Blomberg


Avsaknaden av ljus formade två individer, istället för en skugga

Jag stod ensam utan din skugga.

Tog ett djupt andetag
Och tittade upp på himlen.

Ville se stjärnor och kometer
Men fann bara
Ett tjockt lager smog.


Jag stod bredvid dig.

Men ensam
Utan din skugga.




Fri vers av chouwa
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chouwa
chouwa