Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två till lunch

ljuset i hennes ögon
tändes
bönen i rösten
hördes
hon sträckte sig mot honom
böjdes

slocknar

hans tankar långt borta
vandrar
bygger upp, röjer
förvaltar
muren utan port
värnar

släcker




Fri vers av vera gade VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-24 09:59

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om kvinnas och mans roller
kanske nu, kanske för länge sedan.
Jag tycker mycket om den!
2009-10-26

    ej medlem längre
Tolkar texten som ett möte där de inblandade inte kommer varandra nära.
2009-10-24

    papillon
Vacker, vacker och mycket vemodig,förtjänar att läsas många gånger. Bokmärkes
2009-10-24

  Näckrosen
två till lunch
mycket bra dikt
jag tolkar dikten på mitt sätt om ensamnhet har jag fel
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP