Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn, innan jag

En skrovlig handflata
smeker obehag längs kinden
sträva fingertoppar
river trasslor i mitt hår
en smaklös andning
tung som bly
blåser pustar av förakt
mot resta nackhår
en rökhes röst
viskar smutsade strofer
till mitt sedan länge döva öra

Hopbitna käkar, naglar, mjuk hud
låter blickarna dansa
längs en spricka i taket




Fri vers av tova nilsson
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-24 12:11



Bookmark and Share


  aPorcupine
Oj, utan att egentligen säga vad exakt det är som sker, lyckas du få mig att börja ana. Och rysa. Riktigt bra!
2009-11-18

    ej medlem längre
här reser sig mina nackhår också
tung text som berättar mycket
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson