Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transibiriska järnvägen

Det är en hemlighet
När jag längtar bort
Från allt jag vill ha ihjäl
En fantasi om en biljett
Långt långt och iväg
En evighetsresa längs den

t r a n s i b i r i s k a j ä r n v ä g e n




Fri vers av Evelina
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-10-16 22:27



Bookmark and Share


  Talema
Inspirerande var nog helt rätt ord!
2006-12-16

  Niklas Lindström
Mmm. inspirerande
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...