Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse (text 2)


I din närvaro
är jag vaken fast jag sover

Jag hör fast jag är döv

och jag ser fast jag är blind



Inse...Mycket intresserad av dig




Övriga genrer av Therés
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-10-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!