Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaospassageraren: ja, ordet är lånat. Från en av de stora rockpoeterna. Inte behöver man väl källhänvisa ordentligt bara för ett snyggt sammansatt ord?


Natten


Över nejden rullar ditt hjärtas sång
dovt
som ljudet av tunga stövlars gång


Du var kaospassageraren
på det herrelösa skepp


Jag försökte förtvivlat manövrera
en ohjälpligt blind kapten


Saknar min sträva
manliga friktion mot dig


Själens mörka natt för oss
för lång
så lång




Fri vers (Fri form) av Johan Wölger
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 01:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snyggt poetat - berör starkt.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Wölger
Johan Wölger