Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nytt liv

spirande och växande
inuti en fridsam bubbla av näring
än så länge okänd och liten
men redan omtalad och efterlängtad.

ett nytt liv växer långsamt fram
blir starkare och större
gör sig mer till känna
sparkar och tar plats
trycker och klämmer

ett nytt liv är på väg ut
smärtan växer
men glöms likväl fort
när livet ser dagens ljus




Fri vers av Firefairy
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-10-25 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy