Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en högre form av känslor...


Kärlek



Kärlek borde vara

en gåva

du ger dig själv

innan du ger

den

till någon annan...




Fri vers av Spir@
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 15:24



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Den gåvan ska jag försöka ge mig i morgon...
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@