Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst - haiku

 

Morgonens rodnad

 Färgar löven himmelskt

 

 

I frostlikt silver

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 770 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-10-25 15:43

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Denna måste vara den skönaste hösthaiku jag någonsin läst! Ljuvliga ord som ger mig gåshud:-) Oerhört vackert poetat!
2009-10-30

  Blåbäret
vackert om hösten...som är så dramatisk på något vis
2009-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rodnande
morgonbris
bilden fryses
vackert till is
2009-10-27

  Njord
Denna är fin!
2009-10-27

  mare VIP
Ljuvlig bild..
2009-10-26

  Gisela Nordell
rysningar!
2009-10-26

    sajo
Gillar dina ord ser precis framför mig denna morgon då jag var ute och fotograferade. Du fångar hösten med så få ord. Bra.
2009-10-25

  Taggsvamp
så vackert är det, höst färgerna skimrar i silver
Du har förmågan att ge en fin, stor känsla i få ord
2009-10-25

  Sylt
Fin höstkänsla o mössan är tillbaka!=)
2009-10-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket sinnlig bild som skapas här.
2009-10-25

  *Camilla*
Åh. Även om jag försvunnit för ett tag
så tar du mig tillbaka till samma plats jag stod på
när jag la min blick på dina ord för första gången.

Underbart magiskt.
2009-10-25

  Syrsan
Så vackert!
2009-10-25

  glittertindra
gnistrande vacker...
2009-10-25

    ej medlem längre
Jättevackert!
2009-10-25

  anits VIP
Mycket vackert
2009-10-25

  etthjärtaäralltidrött
Vackert!
2009-10-25

    ej medlem längre
jättefin :-)
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP