Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen till min bättre hälft, Edvin. Om hur jag värms av närheten, lättsamheten, kärleken. Släppa taget och följa känslan helt enkelt.


kedjereaktioner

det går tusentals vibrationer
över hela min hud
när dina läppar kysser mitt nackslut
tidigt
en lördagsmorgon

tusentals reaktioner
av välbehag
då din nakna kropp omsluter min
för att få mig att
vakna

och ditt skratt
får mig att falla
om och om och om igen
handlöst och vackert
likt ett perfekt staplat
domino

jag upphör aldrig att fascineras
upphör aldrig
att sluta förundras
av din underbara inverkan
på mitt liv

det kallas
att älska.




Fri vers av Wixy
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-25 21:50



Bookmark and Share


  zazaphira
Åh! Jag tycker om denna!! <3
Välskrivet.
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy