Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av tystnad

Hur vet jag
vad du vill
efter ett helt år
med sorg och glädje
en tystnad
mellan oss
som bara vuxit
till igår då du kom
tillbaka med dina
bruna ögon
och vältränade armar
du höll om mig
ett tag
men hur vet jag
vad du känner
efter så många
dagar
Dagar av tystnad




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 23:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad