Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salivmöte

 

 

Hennes bakterieflora

fick ett nytt namn

 

mersmak

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 528 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-10-26 15:51



Bookmark and Share


  sulimaa
Men mums!!
2009-10-29

    prima donna VIP
haha, förresten bakterie flora...som blomster ...ni kanske skapar nya floror...tänk på de nästa gång ni pussas. Pussgurkört?
2009-10-27

  Janne M Larsson
Hade inte kunnat sagt det bättre själv, fast det var nog inte samma kvinna vi tänkte på hoppas jag.
2009-10-27

    ej medlem längre
så himla bra :-)
2009-10-27

  Vind
Di kära gamla "baktrisarna"...

Snygg liten sak det här.
2009-10-27

  Mr Lindemann VIP
Med mersmak i mun vi åser
en ny morgondag
i det som är
men det gäller att hålla
bakteriefloran kär
2009-10-27

  Spir@
Mmm, Nice!
2009-10-26

  Baystream
*nickar och ler* BRA!
2009-10-26

  Junitvillingen
Men "shit"!! Där satt den;-))
2009-10-26

  etthjärtaäralltidrött
* ler *
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar