Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våran vals



sällan har jag skådat
något så genuint
mitt hjärta du vårdat
ditt hjärta så fint

ett inbrott i mina tankar
det sker var dag
av och an du vankar
visar ibland vem som är jag

men nu du sällan visar
du har gömt dig någonstans
ögon gröna kisar
jag minns den ömma dans

som jag tror kan föra
oss tillsammans igen
då ska jag viska i ditt öra
du är mer än en vän

men kommer detta ske
det vet jag inte alls
men min mun den ofta ber
om att få dansa våran vals




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 17:50



Bookmark and Share


  Roula O
ett fint flyt i din text...gillas!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare