Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ros



dagens ros till dig som skrev till mig
och frågade hur jag mådde

vattna den med, du som skrev så väl
och i mig ett nytt frö sådde

sen ses vi där igen och växer samman till nått fint
då vi varandra nådde




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 17:52



Bookmark and Share


  Roula O
jättefint skrivet till den personen som skrev till dig...
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare