Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korsdrag



varje människa
bär på ett inre
utforska det

ett korsdrag
genom rummet
drar åt sig
den uppmärksamhet
som var och en
i rummet
för stunden
hade tappat

andas in sentimentalt
andas ut förändring




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare