Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon Wahlström 10 år Ewa-britts dottersson


Hattifnatt rim!!!

Det var en katt,
som satt vid kattegatt.
Den mötte en gubbe med hattifnatt,
I gubbens hatt bodde en annan katt.
Gubben sade.
- Kolla nisse,
en annan misse.
- Vill du bo i min kulle?
Och äta en bulle.
JA säger katten,
och går hem till kullen
som är svart som natten.
- Sov nu i min tomtemössa,
Medans jag går och jagar
vargar med min bössa.




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 1226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-27 08:41



Bookmark and Share


  ULJO
Rim i massor, härligt
2009-11-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här får mig bara att le stort. Tack för det.
2009-10-27

  Mr Lindemann VIP
"Denna lilla gladpärla behövdes en
regntung morgon som denna tisdag. Läser,
ler och blir på gott humör:-)) "
Citerar här nedanstående kommentatör
2009-10-27

    leelee
Härligt diktat, skönt med en som håller vargarna borta med, tänker jag!
2009-10-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Härliga rader som gör mig galet glad!! Thank you darling!!/B
2009-10-27

  Junitvillingen
Denna lilla gladpärla behövdes en regntung morgon som denna tisdag. Läser, ler och blir på gott humör:-))
2009-10-27

  stenhur VIP
Tackitacksmacksmack
för hattifnattskrattskratt
2009-10-27

  Näckrosen
jag gillar din roliga hattifnatt
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt