Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon Whalström 10 år Ewa-Britts dottersson


Det var en katt som hadde fått fnatt!!!

Det var en katt,
som hadde fått fnatt.
Katten sade.
- Kom så leker vi datten,
mitt i svarta natten.
Mullvaden sade
- Nej jag måste hem till min kulle,
och äta mormors goda bulle.
Katten sade.
- Jag går hem till hemmagjorda rulle,
som jag tycker ska heta Mulle.




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt