Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick -


Önsketänkande

Det var en flicka från Handen
hon satt med sitt glas uti handen
hon tänkte att sen
jag druckit ur den
jag bolar med självaste fanden




Bunden vers (Limerick) av vera gade VIP
Läst 682 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2009-10-27 14:19

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
TAck för den fina och glädjespridande. .=)))
2009-10-27

    papillon
Hehe - glad påsk!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP