Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du om att


Om du blundar riktigt hårt så kan du se

det är sant,


se inre viljor och sluta följa oskrivna regler,


planeringar,

du kan följa ditt hjärta,


sluta tänka så mycket.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 15:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag planerar att öppna mitt hjärta då almanackan tillåter det
sedan vandrar jag in i organisatorisk spontanitet och låter delar av mig uppslukas strukturerat av det som är planeringskalendern
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP