Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudsmöte vid sjön



Till rasslet av hösttorr vass
vajande i svag bris
skinande gyllengul
i sen oktobersol
försöker jag höra Din röst

I vattnats glittrande yta
skälvande i svag bris
anar jag Ditt ansikte
seende på mig med kärlek




Fri vers av Jojo
Läst 1297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-10-17 13:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2013-11-28

  Peppe11
En svensk Bob Dylan....
In every grain of sand..
\"I vattnats glittrande yta
skälvande i svag bris
anar jag Ditt ansikte\"
Mycket vackert sanerligen..
kram P
2008-04-06

  Marreb
Nämen, hur kunde jag ha missat den här pärlan?! Jättevacker.
2007-09-18

  eee
Ja, varför så svårt att höra Hans röst då Han talar till oss genom allt levande?
Var jag än tittar kan jag möta Hans kärleksfulla blick!
Tack för berörande ord, skrivna i en enkel melodi som går rätt till hjärtat!
2005-10-20

  Cinemiracle
Även här med filmisk precsision och bildrikedom i språket. Lika klart reflekterad på skärmen som solen i höstvattnet. Enkel i formen och i god rytmik. Alla som söker vet vad du talar om - och alla som har funnit, känner igen sig i din dikt. På så vis ger du tröst och gemenskap till alla med öppet hjärta för livets mirakel.
2005-10-17

  rebecca d
i vattnets glittrande yta
skälvande i svag bris

vackert och stämningsfull och uttrycker den sårbarhet som behövs för ett möte
2005-10-17

    ej medlem längre
Så fin, så fin! *ler*
(Ja inte den respnsen man vill ha i kritikerpoolen men men...)
2005-10-17

  Nic
Vacker läsning i måndagens grå vardag. Lägger den i mitt hjärta, och låter den värma mig, tack
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo