Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost.

När natten dör ,


ska jag älska dagen.


Idag

imorgon

förevigt.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP