Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåtid/nutid har du tid?

din melodi vibrerade i min ficka

det faktum att jag glömt bort refrängen
påminde mig om hur länge sen det var

sen sist

du hördes från andra änden
av generationsklyftan


jag saknar dig pappa




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad