Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken mellan mig



En gång visste jag vad kärlek var
öppna händer
och blicken djupt mellan varsamma ögonblänk
sedan föll vattnet mellan glas
väggarna restes
och orden ristade sin tagg mot iris
hinnan mellan mig
och mig

En gång visste jag
vad kärlek
händer
mellan glas
restes orden mellan mig
och mig

Visste jag
kärlek
mellan mig

och mig




Fri vers av halmstrå
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 23:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, spartansk så det räcker och blir över, vilket stundom som här känns alldels naket underfundigt
2010-01-14

    papillon
Jag slås liksom korpfjäder här nedan över sättet som du skalar av texten - tycker att du uppnår en extrem förtätning, på något sätt blir denna vackra text balanserande på sin egen sylvassa spets. Snyggt!
2009-10-28

  korpfjäder
Här skalar du texten inför öppen ridå, spännande och vackert.
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå