Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensen


existensen
kastade hånskrattet
rakt i den lilla människans ansikte

-DU? Inbillade du dig
att DU
någonsin? det
var det dummaste

och människan
amputerade sig

i evig skam




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 785 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-28 11:13



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ojojoj, så många "amputerade" människor det finns...som värker sönder.
2009-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Mitt liv i ett nötskal.
2009-10-28

  walborg
Helt enkelt strålande skrivet!!!!! Ingen idé att svara litet förnumstigt här inte.
2009-10-28

  Carola Zettergren
Jepp, sådant är livet!
2009-10-28

  Stefan Höglund
Hur många är det som lämnar arbets-livet utan ett tack eller ens en hällsning. På min sissta dag på mitt senaste jobb bjöds inte ens på en kopp-kaffe sissta dan efter 23års arbete. Så inte är det märkligt att människor ifrågasätter sin existens.
2009-10-28

  Ronny Berk
filosofiskt och tänkvärt; frågan är varför... och det fina med texten är frågan
2009-10-28

  Dejana
Lämnade mig med många tankar i huvudet...mycket bra skrivet!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger