Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnkonturer

Att ligga i sängen se upp i taket
Svarta taket neongröna stjärnor självlysande stjärnor
Som laddats upp under dagen
Att ligga i samma säng i samma rum fast i en större kropp
Andas barndomsluft rota i byrålådorna hitta
Åhjagärkäridigduhatarmig-dikter
Från dom där tio åren tillbaka
Ögonen som inte kan stängas slita sig från stjärnkonturerna
Att gå upp i mörkret fumla efter lampan på väggen
Som inte längre sitter där
Behöva dricka vatten leta i skåpet där glasen inte längre finns
Gå ut se ut i mörkret andas fuktig skogslukt
Att inte bli rädd längre
Att höra snarkningar från föräldrarsovrummet
Som inte längre är pappas
Att tänka nejnuåkerjaghem
Eller bort
Eller vad det nu är




Fri vers (Fri form) av enemilia
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enemilia