Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril

Jag förnimmer dina vingslag

varma och mjuka

brännande vingslag

fastän du är på långt avstånd


våra glödande hjärtan möts

ömt och dyrbart

ute i ingenting

fastän jag är på långt avstånd


Jag känner våra hjärtans fjärilar

de omfamnar varandra i en euforisk dans

och sprider sin hetta till våra hjärtan

fastän vi är på långt avstånd


osynligt men magnifikt

för de oss samman

tills vi möts

nästa gång




Fri vers av marjasara
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 14:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersam bildgivning
2013-10-18

  Marthina
fint skrivet sara
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara