Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapptäcke

 

 

De sanningar

du sytt ihop

om dig själv

 

har nålarna kvar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 569 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-10-28 17:24



Bookmark and Share


    dununge
vemodigt, gillar
2010-12-04

  En strimma av guld
En stor tanke genom ett fåtal ord. Skickligt skrivet.
2010-05-05

  sulimaa
Så underfundigt suveränt! Tänk att man har så lätt för att lura sig själv...
2009-10-29

  Anna*
Suverän!
2009-10-28

  LenaJohansson VIP
bra...
2009-10-28

  Junitvillingen
Åhhh, denna är så genialt formulerad att den får det allra vackraste bokmärket!!:-))
2009-10-28

  Leia
En konst att få
in så mycket med så få ord!

Bra!
2009-10-28

  Baystream
Kan inte kommentera annat än att - jag bokmärker!!!!!!!
2009-10-28

  etthjärtaäralltidrött
Insiktsfylld tyngd.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar