Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mhm...

Det svider,

Att se bilderna på oss,

På oss när vi var som lyckligast.

Det svider när jag tänker på allt vi har gått igenom.

Allt vi har hunnit göra .

Vi har bråkat och vart glada.

Men vi har alltid älskat varandra.

I alla fall jag dig.

Det svider när jag tänker på allt vi lovade varandra.

-"Föralltid vi va' älskling?"
-"Självklart"

Det svider varje gång jag ser datumet 21, då vi firade tiden vi älskat varandra...

...varje dag svider.

Då jag läser sms, ser bilder eller ser ett par som är så lyckliga tillsammans som jag trodde bara vi kunde va'.

Det har varit ett stort kapitel i mitt liv.

Och det har väldigt jobbigt att avsluta det.

Men nu kanske det är dags ,

dags att sätta punkt.

Det ända jag vill säga dig är att du alltid kommer ha en stor betydelse i mitt liv.

Att du var den första personen jag nånsin älskat på det sättet.

Att det var du som visade mig vad äkta kärlek var.

Att det kändes som att vi var nykära varje gång jag såg dig.

Att fjärilarna inte var nåt skitsnack.

För varje gång jag såg dig fylldes jag med nya fjärilar...

Just nu är jag som ett stort svart hål.

Och jag ber om ursäkt för varje gång jag sårade dig.

Och jag säger tack för alla gånger du förlät mina misstag.

Jag kommer sakna dig .




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 21:31



Bookmark and Share


  klantfia
så bra skrivet hoppas hjärtat läker!
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg